Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paprika-Öl
- 2 TL Paprika de la Vera
- 80 g Olivenöl
Linseneintopf
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm), längs geviertelt
- 200 g Möhren, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Kümmelsamen
- 120 g Puylinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 6 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Ananas, frisch, in Würfeln (1 cm)
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 493 mg
Alternatieve recepten
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Bohneneintopf
1 Std.
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Bunte Bohnensuppe
50 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 Std.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min