Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 Dose Sauerkraut (800 g), grob geschnitten
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 TL Gyrosgewürz
- 8 - 10 geräucherte Mettwürstchen (ca. 800 g)
- 3 Paprika, gemischt (ca. 400 g), in mundgerechten Stücken
- 1250 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 EL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Graupensuppe
1 Std.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Wirsingsuppe
35 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min