Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g festkochende Kartoffeln
- 600 g Rosenkohl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 dk
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 20 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 dk
Bouneschlupp (Saarland)
40 dk
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 dk
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1sa