![Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/620F83A0-A1C1-417A-BEC7-366B574CBD07/Derivates/87E1638E-4299-4075-AF76-DE44E6C3700B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 750 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Bohneneintopf
40 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Graupensuppe
1h
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Salzschneidebohnen
45min