Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Schweinefilet, gewürfelt (2 cm)
- 250 g Sauerkraut, abgetropft
- 250 g Champignons, halbiert, größere geviertelt
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 60 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1471 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Kasseler Gulasch
40min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10 min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min