Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
- 20 g Öl
- 400 g Schweinemett, grob zerzupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 750 g kochendes Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 125 g Schmelzkäse
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Hack-Käse-Topf
45min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20min
Pizzasuppe
40min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1h 20min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 10 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Feta-Cremesuppe
35min
Käse-Porree-Suppe
30min