Mett-Porree-Suppe
TM5

Mett-Porree-Suppe

3.6 (150 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
  • 20 g Öl
  • 400 g Schweinemett, grob zerzupft
  • 1 geh. TL Paprika edelsüß
  • 750 g kochendes Wasser
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 125 g Schmelzkäse
  • ½ TL Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
991 kJ / 236 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
18 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten