![Kasseler Gulasch Kasseler Gulasch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3C89624-324F-4A0C-BAD4-43214315E382/Derivates/c16bce6f-7417-4891-8e44-a9896996ab63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Kümmel, ganz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 250 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 10 g Butter
- 500 g Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Krautfleisch
1h 40min
Räuberfleisch
1h 15 min
Würziger Feuertopf
40 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Soljanka
45 min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Würstchen-Chili
45 min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min