Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 40 g Sonnenblumenöl
- 250 g Rinderhackfleisch, zerpflückt
- 500 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 gestr. TL Oregano
- 100 g Blattspinat, TK, aufgetaut, auseinandergezupft
- 100 g kurze Makkaroni (Garzeit 8 Minuten)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Kasseler Gulasch
40 Min
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 Min
Würziger Feuertopf
40 Min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 Min
Pizzasuppe
40 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Lasagne-Eintopf
35 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 Min