Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kräuterfrischkäse
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 500 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Champignons, geviertelt
- 500 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2,5 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- 1 EL Saucenbinder, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2597 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 Min
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 Std. 10 Min
Hähnchen Jägerart
35min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Überbackene Hackbällchen
1h 15min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45min
White-Chicken-Pasta
40 min
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1 Std.
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 min