Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
of 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1417 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min.
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45 min.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Die Familiensuppe
30 min