Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 50 g Gurkenwasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 Glas Rote Bete, abgetropft (220 g)
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Labskaus-Nester mit Dip
40 min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 Std. 10 Min
Bremer Labskaus
1 godz. 20 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Senfeier
1 godz. 5 min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz.
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Steckrübenpüree
45 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min