Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilets, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Drillinge, abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2 Std. 40 Min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Matjes-Katersalat
55 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.