Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Spitzkohl, in Stücken (3 cm)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Stielmus-Untereinander
50min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1 Std.
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Salzschneidebohnen
45min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35min