Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weißkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Möhren, in Stücken (ca. 3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Porree, in halben Ringen (ca. 1 cm)
- 500 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Mettwurst, in Scheiben (ca. 2 cm)
- Petersilie zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1772 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Grüne Bohnen-Kartoffel-Eintopf
30min
Sauerkraut-Eintopf
40min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1u.
Gyros-Eintopf
50 min
Bunter Zwiebel-Topf
1u.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Westfälische Erbsensuppe
4h