Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 10 Eier
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (ca. 40 g), grob geschnitten
- 100 g Salatcreme, (z. B. Miracel Whip)
- 10 g Weißweinessig
- 80 g Milch
- 100 g Schmand
- 1 geh. TL körniger Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 - 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Radieschen, in dünnen Scheiben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 698 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1 Std. 20 Min
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 Min
Dijon-Senfsauce
15 Min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50min
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 Min
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40 Min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30min