Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 3 Eier, gewaschen
- 1 Glas Rote Bete in Scheiben (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 250 g Matjesfilet
- 1 Zwiebel (ca. 90 g), halbiert
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 885 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 dk
Oliviersalat
3 Std.
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Makrelen-Tapenade
10 dk
Sauerkrautsuppe
1h
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 dk
Wintersalat
10 dk
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Sauerkrautsuppe
1h