Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
of 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut
96 Std.
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1sa 30 dk
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1sa
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Hirschrücken mit Kakaokruste und Schokoladen-Orangen-Butter
1sa
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min