Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
- 1 TL Nelken, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1200 g Lammkeule
- 1350 g Wasser, davon 150 g lauwarm
- 50 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Langkornreis
- 600 g Buschbohnen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Rosinen
- 30 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3011 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Spargel-Antipasti
40min
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10min
Erdbeer-Sahne-Torte
2h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 30 Min
Pfifferlings-Stullen
35 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.