Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
- 1 TL Nelken, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1200 g Lammkeule
- 1350 g Wasser, davon 150 g lauwarm
- 50 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Langkornreis
- 600 g Buschbohnen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Rosinen
- 30 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3011 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35 λεπτ.
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 λεπτ.
Lammhüften mit Speckbohnen
1ωρ. 30 λεπτ.
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1ωρ. 40 λεπτ.
Grüne Bohnen anbraten
25min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Birnen, Bohnen und Speck
45min
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Gemüsesalat aus dem Varoma® (Sałatka jarzynowa)
3h 50 min