Compatibele versies
Spargel mit Parmesan-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargel und Reis
- 500 - 700 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 200 g Basmati-Reis
Beerenschaum
- 140 g Zucker
- 500 g rote Beeren, gemischt, TK
- 10 - 30 g Zitronensaft
- 1 Eiweiß
Zitronen-Hollandaise
- 200 g Butter, in kleinen Stücken
- 30 g Wasser
- 20 - 30 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2580 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Porree-Suppe
1 Std.
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2h 30min
Kartoffel-Eintopf im Thermomix Friend
35min
Chai-Latte-Parfait
15sa 20 dk
Chili con Carne
40 Min
Tomatencremesuppe
40 Min
Milchreis
55 Min
Kartoffelcremesuppe
45min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20min
Deutscher Brunch
1h 15min
Linseneintopf
4 godz.
Gemüsecremesuppe im Thermomix Friend
35min