Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz
- 600 g Wasser
- 700 g festkochende Kartoffeln, klein (Drillinge)
- 1 Vacherin Mont d`Or (500 g), in der Holzschachtel
- 2 Knoblauchzehen, längs geviertelt
- 2 EL Weißwein, trocken
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- Pfeffer zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dunkle Grundsauce
4 Std. 30 Min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Fruchteis Tutti-Frutti
10 Min
Popcorn-Chicken-Nuggets mit Koriander-Dip
45 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Brot-Krake
1 godz. 15 min
Cremige Dinkelnudeln mit Spargel und Erdbeeren
25 Min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35 min
Hackbällchen in Gemüse-Kokos-Sauce mit Kokos-Rohkost-Salat
1 Std.
Möhren-Joghurt-Salat
5 min.
Brokkolicremesuppe
35 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 Std.