Kresse-Kartoffelpüree
TM6 TM5 TM31

Kresse-Kartoffelpüree

4.6 (152 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
  • 300 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 20 g Butter
  • 2 Prisen Muskat
  • 160 g Milch, 1,5 % Fett
  • ½ Kresse-Beet, Wurzeln abgeschnitten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
659 kJ / 157 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
3 g
Vezels
3.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten