Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 70 g magerer Schinkenspeck, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 400 g Wildgulasch, z.B. Hirsch oder Wildschwein
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Sellerie, in kleinen Stücken
- 70 g Porree, in Ringen
- 350 g Kartoffeln, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel
- 1 TL Majoran
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 150 g grüne Paprika, in Streifen
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Wildragout
1 Std. 15 Min
Wildschwein-Ragout
1ωρ. 30 λεπτ.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1ωρ. 30 λεπτ.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Krautfleisch
1 Std. 40 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min