Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 70 g magerer Schinkenspeck, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 400 g Wildgulasch, z.B. Hirsch oder Wildschwein
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Sellerie, in kleinen Stücken
- 70 g Porree, in Ringen
- 350 g Kartoffeln, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel
- 1 TL Majoran
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 150 g grüne Paprika, in Streifen
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Wildragout
1 godz. 15 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Rindssuppe
2h
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1 godz. 15 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Krautfleisch
1 godz. 40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Gefüllte Paprika mit Reis und Paradeissauce
1 godz. 35 min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min