Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Basmati-Reis
- 32 Scampis (ca. 600 g), geschält, frisch oder TK, aufgetaut
- 400 g rote Paprika, in schmalen Streifen (1 cm)
- Kräutersalz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 80 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1u.
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45 min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1h 30min
Bloody Mary mit Paprika
15min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
4óra 30p
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min