Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Basmati-Reis
- 32 Scampis (ca. 600 g), geschält, frisch oder TK, aufgetaut
- 400 g rote Paprika, in schmalen Streifen (1 cm)
- Kräutersalz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 80 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Bandnudeln
55 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
40min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 Min
Shrimpscocktail mit Zitrusvinaigrette
1 Std.
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 Min
Kräutermarinade zu Roastbeef
1 Std. 30 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Gefüllte Eier
25 Min
Linguine mit Garnelen
35 Min