Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 Reisteigplatten (Ø 16 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Sojaöl und etwas mehr zum Frittieren
- 200 g gemischtes Hackfleisch
- 1 rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- 100 g Porree, in dünnen Ringen
- 100 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 EL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver (glutenfrei)
- 20 g Sojasauce (glutenfrei)
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- ½ TL Salz
- 1 Glas Mungobohnenkeime, frisch (Abtropfgew. 340 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 528 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Frühlingsrollen (春卷)
1h 30min
Frühlingsrollen
2h 10min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1h
Frische Tortellini Bolognese
1h 50 min.
Teig für Wan Tans
1h 15min
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1h
Garnelenbällchen
30min
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Sachertorte
1h 30min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min