Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 Std. 20 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Kalbstafelspitz
50 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min