Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 Std. 30 Min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Graved Lachs
48h
Spareribs vom Grill
6h 45 min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 Std. 30 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Putello Tonnato
4 godz.