Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1u.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Filet Wellington
1 godz. 45 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Spargelwok mit Schweinefilet
1u. 15min
Roastbeef-Schiffchen
6sa
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Würzige Aioli mit Sherry
40min