Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (ca. 130 g), halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 100 g Gurkenwasser von den Cornichons
-
1
geh. TL selbst gemachte Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Rote Bete, (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 100 g Cornichons, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z. B. von Pfanni)
- Mehl zum Bemehlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z.B. von Pfanni)
- Rapsöl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3399 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Scharfe Aioli
10 min.
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 λεπτ.
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 λεπτ.
Muschelsuppe
40 λεπτ.
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 λεπτ.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 λεπτ.
Garnelen-Eintopf
45min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Bremer Labskaus
1hod. 20min
Curryhuhn
2hod. 40min