Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Curry
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 600 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 200 g Fenchelknollen, Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknolle in Stücken (2 cm)
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Crème fraîche
-
1
TL Mangopulver
of 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1153 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 Min
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50 dk
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 dk
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Süßkartoffel-Möhren-Suppe
50 dk
Süßkartoffelsuppe
30 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min