Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Fenchel, in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 720 g Gemüsefond
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 50 g trockener Weißwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2421 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50min
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Grünkohlrisotto
40min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto mit Zucchini
50min
Kürbisrisotto
55min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Mangoldrisotto
50min