Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Paprikaschoten:
- 1 Stück Ingwer, frisch, haselnussgroß, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Olivenöl
- 50 g Sojasauce
- 10 g Zitronensaft
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Tofu, fest, gewürfelt (1,5 cm)
- 1200 g Wasser
- 180 g Naturreis
- 2 EL Koriander, gehackt
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Paprika, gemischt, groß, Deckel abgeschnitten, entkernt
Tomatensauce:
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 130 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL brauner Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Tofu-Bolognese
40min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Soja-Bolognese
40min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15 min
Chili sin Carne
1h
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Chili con Soja
45min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 20min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h