![Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl) Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B50D233E-4DA3-455D-B1FF-5EB04758C33F/Derivates/D061DFA5-6FF8-450B-96A4-1DFC5691C459.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 ½ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Chilipulver
- 500 g Wasser
- 45 g Pflanzenöl
- 500 g Kartoffeln, festkochend (Frühkartoffeln), gewürfelt (3 cm), siehe Tipp
- 200 g Blumenkohlröschen (3 cm)
- 2 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 200 g stückige Tomaten
- ½ TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12 g