Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1150 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Tabouleh
40min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Kürbis-Taboulé
10min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
40min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Auberginen-Linsen-Curry
30min