Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt, zerzupft (siehe Tipp)
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
- 400 g Tomaten, in Würfeln
- 150 g Wasser
- ¼ - ½ TL Chiliflocken
- 1 TL Salz und etwas zum Würzen
- 300 g Tofu, fest, in Würfeln (2 cm)
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Garam Masala
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Veganes Champignon-Masala
25min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25min
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min