Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Süßkartoffeln (à ca. 230 g), siehe Tipp
- 130 g Wasser
- 200 g Tempeh, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Tahin
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer (optioneel)
- 4 EL Olivenöl
- Pfeffer zum Würzen
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen (optioneel)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Nudel-Tofu-Bowl mit Spiegelei und Cashewsauce
35 Min
Vegane Asia-Bowl
30 Min
Veganer Dürüm
30 Min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2 Std.
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 Min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2 Std. 30 Min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 Min