Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
TM6 TM5

Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt

4.6 (570 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
  • 2 grüne Paprika, in Würfeln (3 cm)
  • 30 g Harissapaste
  • 30 g Tomatenmark
  • ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
  • ¾ TL Zimt
  • 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
  • 1 TL Salz
  • 20 g Agavendicksaft
  • 200 g Blattspinat, frisch
  • 500 g Halloumi, in Scheiben (1 cm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1273 kJ / 304 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
16 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
13 g
Vezels
2.9 g
Natrium
1183 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten