Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 grüne Paprika, in Würfeln (3 cm)
- 30 g Harissapaste
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¾ TL Zimt
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 20 g Agavendicksaft
- 200 g Blattspinat, frisch
- 500 g Halloumi, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1183 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50min
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50min
Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei
50min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40 min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 godz.
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Linsen-Moussaka
2h 20min
Süßkartoffel-Kumpir
1 godz. 30 min
Gemüse-Chili
35min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 godz.
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min