Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rote Bete, in Stücken
- 200 g Pastinaken, in Stücken
- 600 g Wasser
- Öl zum Braten
- 400 g Halloumi, in Scheiben, diagonal halbiert
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Dill, abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
-
220 - 250
g Griechischer Joghurt (10% Fett)
of 220 - 250 g Naturjoghurt - 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 EL Weißweinessig
- 1 - 2 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 1 TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- Vollkornbrot, in Scheiben, geröstet, zum Servieren
- Rucola zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1343 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kunterbunte Lunch-Gläser
40min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1h
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50 min
Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei
50 min
Halloumi-Wraps
40min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 dk
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min