Erbsenpasta mit Garnelen
TM6 TM5

Erbsenpasta mit Garnelen

3.1 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Olivenöl
  • 200 g Garnelen, roh, groß, geschält
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
  • 250 g Erbsen, frisch (siehe Tipp)
  • 700 g Wasser
  • 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 320 g Farfalle

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2088 kJ / 499 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
7.6 g
Natrium
464 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten