![Erbsenpasta mit Garnelen Erbsenpasta mit Garnelen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95bda083-34d7-44f8-9ee3-60441cbb441a/Derivates/504b4759-f0a3-434e-90ff-ac4b24936971.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl
- 200 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 1 ½ TL Salz
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 250 g Erbsen, frisch (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 320 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min
Weizen Risotto mit Champignons
35min
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1h
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Pasta mit Tintenfisch
40min