Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl
- 200 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 1 ½ TL Salz
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 250 g Erbsen, frisch (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 320 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min
Pasta mit grünem Spargel und Zucchini
30 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35min
Fisch-Pasta
40min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min