Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g kurze Nudeln (ca. 9 Minuten Garzeit)
- 200 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 70 g Olivenöl
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (2 cm), Saft ausgepresst
- 4 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
-
10
g Pinienkerne
of 10 g Mandelstifte - 40 g Basilikum, abgezupft
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Glas rote Paprika, geröstet (Abtropfgew. 210 g), abgetropft, in Stücken (3 cm)
- 80 g Rucola, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2385 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frische Tomaten-Pasta
25min
Couscous-Kräuter-Salat
40min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Kartoffelsalat mediterran
35min
Mariniertes Gemüse
4h
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Tabouleh
15min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Nudelsalat mediterran
1h 40min