![Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cfa3327b-9347-4f71-807c-fce0075e8dc2/Derivates/a8017443-7a66-4851-999e-4c47a8bcd7c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Auberginen
- 3 Auberginen
- 80 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 100 g Bulgur
- 250 g Wasser
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
Joghurtdressing und Fertigstellung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Safran
- 1 Knoblauchzehe
- 180 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Pinienkerne, geröstet
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegrillte Portobello-Pilze
40 Min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3 Std.
Auberginen-Bulgur-Salat
1 godz. 30 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Tofu-Pflaumen-Bowl
1 Std. 35 Min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1h 20min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1 Std.
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1h 50min
Couscous-Lachs-Bowl
50min