Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Auberginen
- 3 Auberginen
- 80 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 100 g Bulgur
- 250 g Wasser
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
Joghurtdressing und Fertigstellung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Safran
- 1 Knoblauchzehe
- 180 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Pinienkerne, geröstet
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 godz. 40 min
Gefüllte Auberginen
1 godz.
Orientalischer Nudel-Gemüse-Salat
25h
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1h 30min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Auberginen-Bulgur-Salat
1h 30min