Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, mit Schale, halbiert
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Räucherlachs, in Streifen (1 cm)
- Zitronenschale, unbehandelt, in Zesten, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 746 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Schinken-Quiche
1 Std.
Quiche Lorraine
50 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Spargeltartelettes mit Lachs
1 Std.
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1 godz. 35 min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min