Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 80 g Walnusshälften
- 120 g Rapsöl
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Kürbiskern-Pesto
10min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Tomaten-Pesto
10min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Walnuss-Pesto
10min
Pesto mit Zitrone
5min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min
Olivenpesto
15 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min