Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig, aus dem Kühlregal
- 3 Prisen Muskat und etwas mehr zum Bestreuen
- 120 g Rahmspinat, TK, in Pellets (ca. 24 Stück)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 2 EL Rosinen
- 2 Dosen Tomaten, gehackt (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1 Std.
Mediterrane Klößchen
30 Min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 Min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 Min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 Std.
Tomatengnocchi mit Pesto
1 Std.
Schwäbische Lasagne
45 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1h 20min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min