Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 250 g parboiled Weizen (z.B. Sonnenweizen von Ebly)
- 100 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 265 g), abgetropft (z.B. Texas Mix)
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (ca. 5 mm)
- 30 g Olivenöl
- 50 g Weißweinessig
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 50 g Rucola, in Streifen
- 100 g Feta, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 godz. 40 min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Balsamico-Weizen-Salat
35 min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 min
Gemüse-Weizen-Salat
45 min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 Std.
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Kichererbsensalat
35 min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Konfettisalat
2h 45min
Kichererbsensalat
15 min
Bunter Quinoasalat
50 min