Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2348 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all´arrabiata
30 Min
Brokkoli-Pasta
25 Min
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30 Min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Frühlingspasta
35 Min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min
Zitronenreis
40min
Pasta mit Kichererbsen
35 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min