Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2348 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min