Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Minze, frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 2 - 3 TL Harissa-Paste
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 ½ geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Bulgur
- 60 g Sultaninen
- 700 g Bundmöhren, schlank, längs halbiert
- 2 TL Honig
- 300 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 4 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2945 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1h
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Orientalische Hackbällchen
40min
Erdnuss-Paprika-Hähnchen zu Süßkartoffelstampf
1h
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1u. 20min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40min
Bulgur-Auflauf
1u. 20min