Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 6 Prisen Salz
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Lammrückenfilet, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 50 g getrocknete Feigen, geviertelt
- 15 g Tomatenmark
- 50 g Wasser und kochendes Wasser für den Couscous
- 4 Prisen Pfeffer
- 60 g Couscous, Instant
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3731 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammragout
1sa
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Tagine mit Seeteufel
1sa
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1sa
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 dk
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1sa
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Tobago Fisch-Hotpot
40 dk
Lamm mit Artischocken
1sa 30 dk
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min