Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Lammfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 30 g Limettensaft
- 60 g Olivenöl
- 4 TL Colombo-Gewürzmischung oder ein anderes Currypulver
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Salz
- 120 g Frühlingszwiebeln, grüne Teile in Ringen (1 mm), weiße Teile in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, frisch, mittelgroß (z.B. Habanero oder Vogelaugenchili), entkernt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Gewürznelke
- 200 g Wasser
- 250 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 min