![Muschelnudeln mit Rahmspinat Muschelnudeln mit Rahmspinat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78C7653B-D386-45B5-ADC6-E03BA26B8D57/Derivates/850ec5e7-2bb2-4994-8389-704cc6a96f9b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 24 Muschelnudeln (5-7 cm lang) Garzeit 14-16 Minuten, insges. ca. 300 g
- 2 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Fetten der Form
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g )
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Zucker
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob gehackt
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2658 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne Caprese
1 Std.
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 Std.
Ratatouille-Lasagne
1 Std. 30 Min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min
Auberginen-Pasta
30 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 Std.
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 Min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 Min
Tomatenstrudel mit Reis
45 Min