Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Tagliatelle
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 120 g Butter, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4048 kJ / 968 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Parmesan-Pasta
30 min