Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Würzen
- 400 g Hartweizennudeln, lang (siehe Tipp)
- Olivenöl, zum Beträufeln
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Mascarpone
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, groß, in dünnen Scheiben
- 400 g Cocktail-Tomaten, bunt, halbiert, einige ganz
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Scheiben
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- Pfeffer zum Würzen
- Basilikum zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2394 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Auberginen-Pasta
30min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 dk
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min