Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 80 g Pecorino, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten, halbiert
- 6 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Butter, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 500 g Linguine
- 800 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Meersalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4035 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Gnocchi Tricolore
30min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1u.
Tomaten-Sahne-Sauce
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Gnocchi Caprese
20min